Interactieve Magazine

Bekijk hieronder de aanleverspecificaties

"Digitale communicatie anno 2020!"

Het interactieve magazine van Louwers Mediagroep is een recente aanvulling op onze vaktijdschriften, websites, nieuwsbrieven en social mediakanalen, en biedt de mogelijkheid om effectief met uw doelgroep te communiceren en gelijktijdig een inspirerende visuele ervaring te bieden.


Als medium is het uitermate geschikt voor productintroducties en nieuwe projecten/diensten, maar ook om uw bedrijf als geheel uit te lichten, bijvoorbeeld via een multimediaal profiel plus interview.


Elk item in het interactieve magazine wordt zorgvuldig vormgegeven en past zich bovendien aan op elk apparaat, waardoor de juiste weergave niet alleen op laptop maar ook op mobiel en tablet gegarandeerd is.

Wat hebben wij hiervoor van u nodig?

  • Redactioneel artikel van maximaal 500 woorden in .doc of .docx formaat.
  • 4 tot 6 hoge resolutie foto's, met een minimale breedte van 1600 pixels.
  • Vrijstaand Logo in hoge resolutie, met een minimale breedte van 800 pixels in .svg, .png, of .jpeg formaat.
  • NAW gegevens van uw bedrijf. (Bij meerdere vestigingen enkel de vestiging doorgeven die aansluit bij het redactioneel artikel).
  • De URL van uw website en (eventuele) social mediakanalen.
  • Een YouTube link waarop uw videobestand reeds is ge-upload.

Aanlevervoorwaarden

Bovenstaande materialen dienen uiterlijk 10 werkdagen vóór publicatiedatum aangeleverd te worden op traffic@louwersmediagroep.be. Bestanden uploaden op WeTransfer.com en de gegenereerde link in de mail vermelden, evenals uw naam en de betreffende editie.


Heeft u nog vragen over het aanleveren van materiaal? Neem dan contact op met onze traffic afdeling via traffic@louwersmediagroep.be of +32 50 36 81 70